keskiviikko 6. elokuuta 2014

Palloja, palloja ja palloja


Nosh-Organicsin Pre-autumn-mallistosta löytyi ihania pastellinsävyjä. Jäin viikonlopuksi yksin kotiin töiden takia. Sain kerrankin levittäytyä pitkin olohuoneen lattiaa ja istua saumurin ääressä myöhään yöhön. Mitäpä sitä äiti vapaa aikanaan muutakaan tekisi. Mintunvihreä jersey ja ihana pastellisävyinen pallokangas taipuivat niin kahden nuorimmaisen housuiksi, äidin leggareiksi ja vielä lippapipoksi. Esikoinen (viikon päästä eskarilainen) sanoi sen olevan liian tyttömäistä. Se siitä sukupuolineutraalista kasvatuksesta.

Kaappiin jäi vielä pala mintunvihreää lintukangasta ja loppuviikosta lähtee tilaukseen uutuuskankaita vino pino. Minä <3 Nosh! Nosh-vaatteet ja neulokset suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan luomu-puuvillasta Portugalissa suomalaisen perheyrityksen tehtaalla. Kannattaa tutustua yritykseen ja eilen julkaistuihin uuden malliston neuloksiin. Lopullinen mallisto julkaistaan perjantaina ja allekirjoittaneen lompakko huutaa apua.

Hassua miten kuusi vuotta sitten halusin pukea esikoiseni kirkkaisiin väreihin ja retrokuoseihin. Suorastaan kauhistelin kaikkea pastellisävyistä. Ysäriviboja, yäk. Nyt huomaan taipuvani hyvin usein sinne pastellin suuntaan kuopuksen kanssa. Niin se mieli muuttuu ja muoti kiertää.

Ei kommentteja: