maanantai 17. maaliskuuta 2014

Odotuksen arvoista.

Viimeiset viisi vuotta olen etsinyt isoa laukkua. Laukkua johon mahtuu kaikki tarvittava läppäriä myöden. Erityisesti opiskeluaikoina tarvetta tälläiselle olisi ollut.  Kirppis-shoppailija joutuu joskus odottamaan, ja hoitui ne koulumatkat onneksi miljoonan nyssäkän ja pussukankin kanssa.  Erityisesti etsinnän alla on ollut nahkainen tilaihme ja hyvänä kakkosena gobeliini-kankainen. Tällä kertaa sitkeä odotus palkittiin tuplaten. 

Ensin törmäsin nahkaiseen versioon. Hintaa neljä euroa ja kunto vähän niin ja näin. Kävelin ohi ja jo kassalla tulin katumapäälle. Laukussa on simppelit yksityiskohdat ja polttomerkitty aiemman omistajan nimikirjaimet. Onneksi kukaan muu ei ehtinyt napata tätä. Vetoketju pitää vaihtaa ja pinta puhdistaa ja rasvata, mutta taatusti neljän euron arvoinen. Tuleva lempparilaukku.

Ja koska kohtalo oli päättänyt olla suopea, ei mennyt aikaakaan kun samalla kirpparilla törmäsin kukkalaukkuun. Vähän gobeliinityyliseen ihanuuteen. Hintaa oli kaksi euroa ja en voisi olla tyytyväisempi. Miinusta keinonahkaisista yksityiskohdista ja hihnoista. Sain meinaan pitkän hihnan jo poikki. 

Seuraavaksi pitää siis alkaa metsästää nahkahihnaa...

Ei kommentteja: