torstai 5. syyskuuta 2013

Kissa puussaMusta tuli hiljattain kolmannen kerran täti. Ekaa kertaa aikuisiällä, mun aiemmat täditettävät on jo päälle parikymppisiä. Ekan kerran tulin tädiksi kahdeksan vuoden kypsässä iässä joten aika erilaiselta tämä nyt tuntuu. Suvun uusin tulokas syntyi samana päivänä kuin meidän keskimmäinen poika. Serkuksille tuli tasan neljä vuotta ikäeroa. Meitä on kolme siskosta ja meillä yhteensä kuusi lasta, joista vain yksi on tyttö. Pappa sai toivomiaan poikia.

Mua on taas kerran purrut kirjailukärpänen ja se näkyy tässä vauvalle tekemässäni kissassa. Mun kirjailut näyttää edelleenkin ala-asteelaisen tekemiltä, mutta toivottavasti harjoitus tekee mestarin. Nimittäin mulla on työn alla jo seuraava proggis. Sellainen jossa olisi ihan kiva jos kädenjälkeen voisi olla tyytyväinen.

Vauva taitaa olla jättämässä toisia päiväuniaan pois, en osaa sanoa onko se hyvä vai huono. Toivottavasti se näkyisi parempina yöunina myös. Huomisen vedän vielä vanhalla rytmillä ja lauantaina olenkin ihan oikeissa töissä. Maanantaina on hyvä aloittaa uuden rytmin kokeilu.

Ei kommentteja: