perjantai 28. kesäkuuta 2013

Vedetään hatustaVauvalla on ollut käytössä yksi sopiva hellehattu. Hattu on palvellut jo kahta edellistä vauvaa ja on auringon haalistama ja kovasti kulahtanut. Niimpä näppärä äiti ompelee lapselle uuden. Harmi vaan että sille näppärälle äidille käy aina joku fiba ja tämäkin hattu on hitusen liian nafti. Muuten kyllä ihan hauska (vähän girlie, mutta meillähän ei ole poikien ja tyttöjen vaatteita...)  ja saa nyt kelvata kunnes ehdin tehdä isomman (tai ehdin kaupoille ). Kankaana Marimekon jämäpala (Isolan Nalle). 

Tänään vauva löytyi seisomasta aivan omin pikku jaloin rappusia vasten. Ei voi kuin huokaista syvään ja todeta että aika todellakin rientää. Haikeaa ja huojentavaa.

Ihana lyhty löytyi naapurin kirppiskuormasta. Kunnon himohamstraajana bongasin naapurin kantavan kirppiskuormalta näyttävää tavarapaljoutta, jonka päällä keikkuu kyseinen lyhty. Eikä siinä auttanut kun rynnätä perään kauppoja hieromaan. Lyhty vaihtoi omistajaa ilman rahaa, mikä tietenkin on sitä parhainta kauppaa. Vein kuitenkin kiitokseksi chilin taimen, niitä kun on kertynyt.

Aurinkoa viikonloppuun!

Ei kommentteja: