perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kesäpamaus

Koko päivä odotettiin iskää kotiin ja mummulareissua alkavaksi. Tavarat pakattuna ja kämppä siivottuna. No, isä tuli, pyydystettiin yksi kissa (ja siivottiin yhdet hätäpissat lattialta, tai siis minä siivosin). Sitten vielä takakontti ja jalkatilat täyteen ja hiphei matkaan. Heitettiin mies matkalla Jukola-kyytiin ja sit kävikin pam. 
Siellä sitä sitten seistiin vesisateessa yhden vauvan ja kahden itkevän pojan kanssa. Ja savuavan renkaan.Tässä kohtaa haluaisin kirjoittaa, että käärin hihat ja vaihdoin renkaan, aurinko paistoi, kaikki hymyili ja matka jatkui. No joo, ei ihan. Todellisuudessa soitin naapurin hakemaan meidät kotiin ja appiäijän vaihtamaan vararenkaan. Onneksi ei oltu kovin kaukana kotoa. Mummulareissu peruttu ja lompakko laihtuu, mut hei kädet pysyi puhtaina.

Kaapista löytyi kuitenkin mahtava kirppislöytö keväältä. Ihana vanha vaaka, joka muotoilullaan peittoaa kaikki nyky vaa'at mennen tullen. Sen toimintakunnosta en mene vannomaan. Tosin se saa ulkonäöllään anteeksi moisen mahdollisen pikkuvian. Harmi vaan että tässä kohtaa isoin ongelma on taas kerran meidän pieni keittiö, joten vaaka saa jatkaa lojumista kaapin perukoilla. Hintaa sillä oli 2,5 euroa, joten pakkohan se oli kotiuttaa.

Huomenna testaamaan millaista palvelua saan rengaskaupoilla. Mä kun olen autoasioissa juurikin kuin se perinteinen vitsien blondi. 


Ei kommentteja: