torstai 11. huhtikuuta 2013

Vihreä peukalo
Viime aikoina olen käyttänyt käsiäni vauvanhoidon lisäksi taittelemalla sanomalehdistä taimiruukkuja. Ulkona ja sisällä. Olen tehnyt niitä valehtelematta sata. Sopivan tilaisuuden tullen olen upottanut sormeni multaa ja istuttanut siemenen poikineen. Ikkunalaudalla vihertää jo lupaavasti. Koriste-esineitä on pakattu pahvilaatikkoon ja kellarista kannettu ikkunan eteen vanha pirttipöydän penkki. Ja toinen. Myös ompelukone on lainattu taimien alle ja eilen niitä muutti myös lastenhuoneeseen. Mulla on puutarhapuuhiin hullu draivi, välillä mietin onko tämä vimma enää edes tervettä. 

Mä olen viherpeukalona kastia, jolla intoa on enemmän kuin taitoa. Toisaalta se tuo kokeiluihin ennakkoluulottomuutta, mutta toisaalta sato olisi voinut usein olla suurempi. Siispä tänä vuonna olen panostanut myös opiskeluun ja puutarhakirjat on luettu moneen kertaan. Parin viikon päästä pääsen vuokraamaan maata, plänttejä pitäisi riittää halukkaille. Jippii!

Aurinkoista loppuviikkoa!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Siis vau, ihan älypaljon. :)
Se vuokramaa kuullostaa tosi hyvältä. Kokeile ihmeessä mangoldia, sen pitäisi olla helppo. Teis siitä risottoa, salaattia ja kuulemma tulee hyvät kaalikääryleetkin. Ainakin tokmannilla oli sen siemeniä.

Mä painun nyt TAAS alakertaan, kauniin vihreä vesieriste kutsuu. Ainakin jotain vihreää meilläkin. :D