tiistai 2. lokakuuta 2012

laatikosta laatikoksi
Koko päivä on mennyt kellaria siivotessa. Taas kerran. En edes muista kuinka monta kertaa keväästä lähtien olemme järjestäneet sitä. Toisin sanoen kasanneet tavaroita yhteen nurkkaan, siirtääksemme ne taas seuraavan työvaiheen edestä johonkin toisaalle. Välissä kasat ovat räjähtähtäneet epämääräisiksi röykkiöiksi, koska aina on jotain, jota sieltä kasan uumenista pitää etsiä. No, joskus tämänkin rempan on loputtava. Täytyy vaan toivoa, että ehtii itsekin nauttimaan oman saunan löylyistä, eikä käy niin, että valmista tulee vasta kun kämppä pistetään myyntiin. Ja olishan se kiva saada noi kellarin loputkin neliöt pian ihan asumiskäyttöön. 

Siivouksen plussapuolia on se, että löytää tavaroita, joiden olemassaolon on saattanut vallan unohtaa. Kuten tyhjiä kenkälaatikoita. 

Ostin taannoin kirpparilta rullan violettia tapettia hintaan 0,50€ ajatuksena päällystää makkariin säilytyslaatikoita. Viimeinkin tartuin ajatuksesta tekoihin ja tuloksena kolme laatikkoa. Liima loppui kesken, joten viimeinen laatikko sai pitää vanhan kuosinsa pienellä päivityksellä. Ei muuten ollut ollenkaan niin helppoa hommaa kuin kuvittelin. Liima ei oikein riittänyt kiinnittämään paksuhkoa tapettia, joten seuraavaksi testaan liisteriä.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Mullakin roikkuu tapettirullia ja laatikoita, sama on ollut mielessä. :)
Koita boordiliimaa (tai ainakin sitä myydään sillä nimellä, se taitaa olla kuitenkin liisteripohjaista?). Ostin joskus siitä lähi-RTVltä pienen purkin ja hyvin pelitti. Ennen kuivumista se vähän kupristeli laatikon reunoja vinksalleen, mut kuivuttua oli ihan ok.

Niin ja täh, ootteko myymässä jo kohtakin?

Margit kirjoitti...

Täytyy testata.

Ei olla myymässä :) Mutta kyllähän se omakotitalo haaveissa on sitten joskus.