torstai 13. syyskuuta 2012

värihuuhtelu

Oikeastaan tein jo raskauden alkuvaiheessa päätöksen, etten osta mitään uutta vaatetta vauvalle. Meillä kun on pikkukledjua nurkat pullollaan. Eihän se tietenkään ihan ole pitänyt, vaan muutama vaate on kirpparilta mukaan tarttunut. Mutta aika maltillisesti kuitenkin.

Esikoiselle saatiin aikanaan kasa miehen vanhoja vaatteita, joista niitä retroimpia onkin pidetty, varsinkin toisella tyypillä. Mä pidän väreistä vähiten vauvavaaleansinisestä ja kaikki sen sävyn vaatteet on jäänyt käyttämättä. Kuten myös kultaisen kasarin kulahtaneet valkoiset kietaisupaidat ja potkarit. Jo viime kerralla suunnittelin tekeväni niille jotain, mutta jäi ajatuksen tasolle. Nyt päätin viedä suunnitelman loppuun. 

Kamat koneeseen ja väriä perään. Mä olen ennenkin värjännyt näillä samoilla väreillä, mutta en ole pysäyttänyt pesukonetta kuumimmillaan, vaikka ohjeessa käsketään. No, ei olisi kannattanut sitä tehdä nytkään, koska konehan ei enää käynnistänytkään koko ohjelmaa, vaan piti siirtyä suoraa huuhteluun. Eli sävyt jäi aika paljon toivottua haaleammiksi ja värityksestä tuli epätasainen. 

No, ihan kivat niistä kuitenkin tuli. Ompahan varavaatetta, jos äiti on väsynyt eikä jaksa pyykätä. Painoin vielä pöllöjä ja ötököitä. Ohuemmat ötökkäprintit ei ihan kunnolla pääse esiin froteekankaassa. Pöllöpotkarista tuli hauska ja vaihdoin vielä keltaiset napit alkuperäisten valkoisten tilalle.


Ei kommentteja: