maanantai 3. syyskuuta 2012

Tupsuja ja pipoja


Nämä kuvat olisi sopineet tuon edellisen otsikon alle. Mutta on kuulkaas niin komiaa pipoa, että ansaitsevat ihan oman postauksensa.

Mummu oli saanut valmiiksi lupailemansa raitapipot ja niissä olikin yllärinä ihan megaisot tupsut. Langat on mun opparin ylijäämää, värjäyksessä epäonnistunutta suomenlampaan villaa ja novitan seiskaveikkaa. Kelpaa pakkasten tulla.

Mutta koska meidän pojilla on myös maailman hienoimmat Papu-lastenvaatemerkin uuden malliston syyspipot, niin pakkaset voi vielä antaa odottaa itseään. Papun vaatteet ovat opiskelutoverini Annan suunnittelemia ja printti on syntynyt Kanelimaassa. Pipot on esimakua tulevasta, kannattaa tsekata jahka mallisto tulee myyntiin. Voin luvata että on aikamoista herkkua tulossa :)

Mun mallit oli melkoisen riehakkaalla päällä (taas), mutta kyllä mä itsekin tanssisin jos mulla olisi näin hienoja pipoja.
Ekassa kuvassa näkyvä neule on myös juuri valmistunut ikuisuustekele. Olen neulonut sitä vuoden ja koko kesän se on ollut nappilistaa vaille valmis. Lopulta vein sen äitille valmistumaan. Paremmat kuvat ehkä joskus. Mut jee, yksi keskeneräisyys vähemmän. Kiitos äiti!

Ei kommentteja: