tiistai 11. syyskuuta 2012

Me asutaan 50-luvulla rakennetussa rivitalossa ja suurin ongelma tässä kodissa on kaappitilan puute. Aika tyyppillinen ongelma tämän ajan taloissa, niin paljon kuin niitä muuten rakastankin. 

Koska meidän keittiö on pieni (ei ihan mitoitettu nelihenkisen perheen tarpeisiin tai meillä on liikaa astioita), joudutaan osa astioista säilyttämään eteisen kaapissa. Seuraava ongelma onkin se, miten hoidetaan eteisen säilytys, koska lapsiperheessä sielläkin tarvitaan aika paljon tilaa, varsinkin talvella. Pipojen, tumppujen ja villasukkien on löydyttävä helposti. Korit on käteviä, mutta vievät olematonta kaappitilaa entisestään. 

Pähkäilin erilaisten kankaisten seinälle ripustettavien säilytysjärjestelmien kanssa ja päädyin lopulta yksinkertaisimpaan vaihtoehtoon: ompelin hyvin simppelit pussukat, kummallekin skidille omansa. Kangas on perua koulun painopöydästä, oikea nimikin sille on, mutta just nyt se on hukkunut mun hatarasta päästäni. Mä tykkään tosi paljon tosta pinnasta ja kangas on odottanut oikeaa hetkeä. Tarkoitus oli antaa muksujen painaa omat pussinsa, mutta en löytänyt lakanakangasta mistään (kaikkea muuta kyllä). Nämä siirtyy siis tulevaisuudessa aikuisten asusteille. Vielä pitäis keksiä joku järkevä kiinnitys seinään, koska nykyisellä paikallaan ne ovat vähän noihin alakaappeihin pääsyn tiellä. 

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihan samoja pähkäilyjä olen tehnyt viime aikoina minäkin. A4-ruutupaperi on jo täynnä säilytettävää-missä-listauksia. Pakka alkaa olla melkein kasassa, vielä kun saisi kaikki suunnitellut valmiiksi. Ens viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä terassi, vihdoin jotain valmiimpaakin. Eipä tässä ole odoteltu kuin neljä vuotta vasta, huoh...

Margit kirjoitti...

Mä niin odotan että sais ton kellarin kuosiin.
Kohta teillä onkin ylätalon komein terassi :D