maanantai 6. elokuuta 2012

Kesäkirppis-ahdistusKesäsuunnitelmiini kuuluu joka vuosi kierrellä kirppareita. Ajella rauhaksiin, ehkä poiketa vähän reitiltä ja eksyä mahdollisimman moniin pihakirppiksiin, jotka tunnetusti on niitä oikeita aarreaittoja.
Kuluva kesä on tämän suunnitelman osalta täysin epäonnistunut. Olen ollut aina liikkeellä väärään aikaan, väärässä paikassa. Viimeksi eilen reissusta palatessa näin kyllä houkuttelevan kirppiskyltin, mutta sitä kannettiin jo pois tienposkesta. Aamulehdestä sain lukea Lukonmäen sunnuntaisesta pihakirppistapahtumasta, kun sen hetkisessä sijaintipaikassani ei ollut mitään kiinnostavaa edes lähimain. Höh. Enkä mä ole käynyt lähikirpparillakaan varmaan kuukauteen.

Positiivinen puoli asiassa on se, että syksy yleensä on henkilökohtaisten kirppislöytöjeni kulta-aikaa. Ja onhan sitä kesääkin vielä jäljellä ;)

Kuvassa näkyvä kirppiskyltti miljöineen on juurikin sitä mitä etsin. Kyseinen "kirppis" on osa lapseni mummulaleikkiä ja mummulan nurkat jo moneen kertaan koluttu. Tosin aina se jaksaa yllättää aarteillaan.


1 kommentti:

Milla kirjoitti...

Tule lauantaina Pyynikille pihakirppikselle! Laitan sulle fbssä tietoa.