maanantai 21. helmikuuta 2011

Pakastettuja rytkyjä

Koska olen vahvasti sitä mieltä, että nämä ovat tämän talven viimeiset kovat pakkaset, päätin viikko sitten kantaa vaatekaappien sisällön pakkaseen tuulettumaan.
Tarkoituksena oli pitää niitä siellä muutama päivä, mutta kuinkas kävikään?


En ehtinyt hakea niitä sisään, kuin vasta hetki sitten. Viikon pakkashoito on taatusti tappanut mahdolliset ei toivotut seuralaiset. Jännityksellä odotan, kuinka paljon värivirheitä joka päivä porottanut aurinko on mahdollisesti aiheuttanut. 


Kohta minulla on taas siisti ja raikas kaappi. (vaan kuinka kauan?)


Olen rankalla kädellä karsinut vaatevarastoani, tavoitteena kompakti ja laadukas puvusto, jonka yhdistelymahdollisuudet ovat huippuluokkaa. 
Kohta lähden kirpparille ja varaan samalla pöydän.


Muuten, kun nyt kävijöitä on ollut säännöllisesti enemmän kuin mitä lukijoiksi on ilmoittautunut, niin jättäkää toki jälki kommenttiboksiin. Toivottavasti edes osa eksyy tänne toistekin :)

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mun tekis kans mieli varata taas kirppispöytä, mutta en tiiä onks mulla niin paljoo tavaraa (muuta kun lastenvaatteita) että sais omansa takasin. Meneeköhän kevät vaatteet jo? Tai no, kyllähän mä itekin jo oon ostellu sadevaatteita ym. lapsille.

Margit kirjoitti...

Mä varasin vasta huhtikuulle. Ajattelin, että sitten aurinko jo lämmittää ja ihmisillä on kevättä rinnassa ja mun kesälumput menee kuin kuumille kiville :D