sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kevätpörriäinen

Työntäyteinen viikonloppu takana. Talvi kannettu ulos ja kevät sisään.


Kovin keväiseltä ei aamulla tuntunut, kun totesin, ettei meiltä sunnuntaisin kuljekaan bussia sivistykseen silloin kun olisi pitänyt. Siinä sitten tarmokkaasti tarvoin kolmenkympin pakkasessa Tampereen puolelle ja vähän juoksinkin bussin perässä. Sain sen lopulta kiinni, kun seisoi lähtöpysäkillään ja ehdin istua sisällä rapiat kymmenen minuuttia ennen lähtöä. Mistä minä olisin voinut tietää, että se on sen bussin lähtöasema? Ajattelin, että kuski ehkä näki kun juoksin ja jäi odottamaan. Olisi ollut noloa laahustaa, jos näin kivasti olisi ollut.


Kuski kysyi juoksinko aiemmin bussin perässä. Myöntäessäni hän kertoi, että olisi ottanut minut kyytiin, jos olisin heiluttanut. Nyt ei ollut ollut varma mihin juoksin. Olisi siis pysähtynyt siihen kadun varteen ihan vain noukkimaan minut, vaikka pysäkki ei ollut lähelläkään.
Mahtavaa palvelua, sanon minä.
Olin umpijäässä, mutta en valita ;)


Meidän vanhempi poika on innokas Neppajymyn katsoja. Viime viikolla halusi maalata kananmunakennoa ja kun kysyin mistä sellaista keksi, niin vastaus oli neppajymy. 
Katseli taas yhtenä aamuna ko. ohjelmaa jossa askarreltiin amppari. Luetteli tarvittavia aineksia: "keltaista kartonkia, liimaa, värikyniä..."
Sitten tuumasta toimeen.


Tämän ihanan hymynaamaisen pörriäisen myötä toivotan kaikille oikein ihanaa alkavaa viikkoa. Viimeistä kokonaista talvi-viikkoa. (huomatkaa teipattu pyrstö kun poika oli turhankin innokas leikkaaja)


Maaliskuussa ollaan jo kevään puolella.

Ei kommentteja: