sunnuntai 16. tammikuuta 2011

vinttien kätkemää vol. 1
Tässä muutama lupaamani vinttilöytö. Isän vanha farkkupaita. Kivasti kulunut ja saa puettua useammalla tavalla. Lyhyet hihat plussaa, koska mulla on jo miehen vanha pitkähihainen Leviksen paita.


Mekot ovat äitini äitiysmekkoja minun odotuksen ajalta. Kumpainenkin kotimaista tuotantoa. 
Helmat täytyy lyhentää  molemmista ja kukallista hitusen leventää (ihan kiva, että äiti on raskaanakin ollut pienempi kuin minä normitilassa ). Kukallisessa koltussa on ihania yksityiskohtia, mutta se on sininen. En tykkää sinisestä. Sähkönsininen on jees ja harmahtavat siniset. Mutta tälläinen perusvaalea ei nappaa. 
Saa nähdä tuleeko mekkoa käytettyä, koska muuten se on kerrassaan loistolöytö, vai jääkö se koristamaan vaatekaappia.


Musta trikoojakku on ehtaa ysäriä ja siskoni vanha. Muistelisin siinä olleen olkatoppaukset. Pienesti rypytetyt hihat ja viistottu helma tuovat ilmettä. Voisin ennustaa tässä olevan yksi kevään suosikkivaatteista. 


Huomenna alkaa taas uusi viikko. Maanantai on aina jotenkin ankea päivä, koska viikonloppu tuntuu kaukaiselta. Sitten huomaakin, että on jo torstai ja ihan viikonloppu kurkistelee kulman takaa.
Välillä tuntuu, että aina on maanantai tai perjantai, aika menee niin kovin nopeaan.


Meillä on taas iltataistelut menossa. Kuinkakohan monta kertaa tänään saa pistää patjat ja lakanat paikoilleen? Eilen isompi tyhjensi sänkynsä kerran ja pienempi kahdesti.
Helpottaako nämä illat ikinä?

Ei kommentteja: