tiistai 4. tammikuuta 2011

Tammikuu
Blogini on vaipunut hiljaisuuteen. En kuitenkaan ole ylensyönyt itseäni hengiltä (lähellä on) enkä lentänyt raketin mukana avaruuteen.

Lähdin poikien kanssa mummulaan heti pyhien jälkeen ja unohdin kameran piuhan kotiin. En saanut kuvia koneelle ja ilman kuvia ei oikein ollut mitään sanottavaa.

Vuosi vaihtui railakkaiden kotibileiden merkeissä. Juhlistimme samalla minun kolmekybäsiä ja meno oli kuten kuuluukin. Toipumiseen meni pari päivää ja seuraavan kerran voikin juhlistaa sitten tämän vuoden vaihtuessa seuraavaan. Ei vanha jaksa useammin. 

Itse lukeudun niihin ihmisiin, jotka aloittavat joulun odotuksen jo hyvissä ajoin marraskuun puolella. Vaivihkaa roudaan glögiä kaupasta ja jouluvaloja varastosta.

Joulun jälkeen olenkin ihan totaalikyllästynyt koko jouluun. Kuusen heivasin pihalle tammikuun toisena ja huomenna pakkaan loput koristeet. valot olkoon vielä hetken, vaikka ei niitä enää joka ilta kukaan ole muistanut sytyttääkään.

Mieleni katsoo jo kohti kevättä ja multasormeni syhyävät. Chilejä, tomaattia, herneitä, papuja. Oi aurinko, ala jo lämmittää.

Outo toimettomuus joulua edeltävän tohinan jälkeen. Huomenna aloitan jonkun uuden neulomuksen. Jonkun ihanan. Jee.

Ei kommentteja: